Samarbetspartners till Låsproffsen i Göteborg

Vi rekommenderar följande företag då vi själva använder dem som partners vid behov, vi ser dem lämna säkra och väl utförda arbeten.. Du som kund skall veta att hantverkaren är utbildad och lämnar beställt updrag på bästa sätt. Vi på Låsproffsen i Göteborg säkrar att personalen är utbildade och certifigerade att utföra alla arbeten vi åtar oss och ser likadant på vår partners.

Nobelius Måleri AB

Vi utför allt inom måleriarbeten och tapetsering vid nybyggnation och renovering i Göteborg med omnejd. Duktiga målare är ett signum för oss och inga arbeten är för små eller stora.Vi målar för bostadsrättsföreningar, företag och privatpersoner. Nobelius Måleri jobbar med nöjd kund garanti då det är viktigt för oss att du känner dig trygg när du anlitar oss, hör gärna av dig för referenser.

Låsproffsen Besök Nobelius Måleri AB

Kontakta oss idag

Kontakta din låssmed i Göteborg. Vi har jour dygnet runt, året om, alla jobb utförs av behörig personal och vi levererar alltid säkra låstjänster.

 031-13 13 13

Kontakta Låsproffsen

031-13 13 13 – Det enda låsnummer du behöver

Låsproffsen i Göteborg

Ekedalsgatan 14

414 66 Göteborg

Jour 031-13 13 13 

Tel 031-22 45 01

info@lasproffsen.se


Butikens Öppettider:

Mån-fre kl 08.00-15.00

Butiken har semesterstängt vecka 28 & 29, men jouren har öppet dygnet runt. Välkomna.


Org.nr: 556678-7387

* ANGÅENDE GDPR
Den nya lagen träder i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Låsproffsen aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Låsproffsen.