Låsbutik med nyckeltillverkning och låstillbehör för HEM & KONTOR!

Låsproffsen i Göteborg är din fullserviceleverantör som erbjuder allt från nyckeltillverkning till färdiga skyltar och dekaler. Tack vare den långa erfarenheten erbjuds en snabb service där de högkvalitativa produkterna gör kunden nöjd.

Låsbutik i Göteborg | Låsproffsen

Välkommen till vår butik

Varmt välkommen in till din nyckel- och låsproffs i Göteborg City. För bilnycklar kontakta bilfabrikantens återförsäljare i Göteborg. I vår butik i Göteborg tillverkar vi på Låsproffsen högkvalitativa nycklar samt lås, cylindrar, skyltar, dekaler och tillbehör för hem och kontor. Oavsett om du är i behov av en nyckeltillverkning eller om du redan har en nyckel som du vill kopiera kan du känna dig trygg när du vänder dig till oss. Med vår erfarenhet och kunskap är vi riktigt duktiga på snabb service, du behöver aldrig vänta med att få hjälp när du vänder dig till oss. Vi är helt enkelt en fullserviceleverantör att lita på. Hela vårt utbud av produkter och märken hittar du i vår webbkatalog.

Få den nyckelservice du behöver – kontakta oss idag.

Låsbutiken finns på Ekedalsgatan 14 i Göteborg

Våra öppetider är: Mån-Fre kl 08.00-15.00

Bilnycklar - mopednycklar

Vi tillverkar och ersätter bilnycklar till äldre bilar, mc och mopeder. Nyare bilar, mc och mopeder med chip eller som har ett batteri i nyckeln. kontakta varumärkets återförsäljare, tex bilia för Volvo eller liknade. Nyckeln behöver oftast specialbeställas och kodas in i bilens styrbox.

Lås & säkerhet

Förutom nycklar och olika typer av lås- och passersystem (inklusive kodlås med fjärrstyrning) samt inbrottslarm för privatbostäder erbjuder vi bland annat säkra förvaringsskåp, överfallslarm, barnsäkerhetsprodukter, första hjälpen-kit, verktyg och rengöringsprodukter för eget underhåll.

Extra nyckel?

Förutom nycklar och olika typer av lås- och passersystem (inklusive kodlås med fjärrstyrning) samt inbrottslarm för privatbostäder erbjuder vi bland annat säkra förvaringsskåp, överfallslarm, barnsäkerhetsprodukter, första hjälpen-kit, verktyg och rengöringsprodukter för eget underhåll.

Välkomna

Frågor och funderingar? Välkommen in i låsbutiken och berätta om dina behov. Vi hjälper dig tillrätta med vårt breda utbud av säkra produkter för en tryggare vardag. Hos oss får du alltid det bästa som marknaden har att erbjuda till ett bra pris, självklart med en hög servicenivå. Låt oss dela med oss av vår låskunskap!

 031-13 13 13

Kontakta Låsproffsen

031-13 13 13 – Det enda låsnummer du behöver

Låsproffsen i Göteborg

Ekedalsgatan 14

414 66 Göteborg

Jour 031-13 13 13 

Tel 031-22 45 01

Kontakta oss

Butikens Öppettider:

Måndag - onsdag 08.00 - 15.00 

Torsdag 07.00 - 11.00

Fredag stängt

Lördag & Söndag.

Jour dygnet runt, året om på 

031-131313

Org.nr: 556678-7387

* ANGÅENDE GDPR
Den nya lagen träder i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Låsproffsen aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Låsproffsen.