När du behöver kassaskåp för förvaring i Göteborg

Låsproffsen i Göteborg hjälper dig med rätt säkerhetsförvaring utifrån just dina behov. Från vapenskåp till dokumentskåp, få en trygg förvaring baserat på din budget och personliga önskemål. Skåpen kan även fås med brandskydd om så önskas.

Vår snabbhet – Din trygghet

Hos oss på Låsproffsen i Göteborg hittar du ett brett utbud av värdeförvaring. Vi säljer högkvalitativa och säkra kassaskåp, vapenskåp, medicinskåp, nyckelskåp samt dokumentskåp i olika storlekar, allt för att hitta det som passar det tilltänkta ändamålet. Du kan även välja att köpa skåpet eller utan brandskydd. Oavsett din budget ser vi till att du får den säkra förvaring dina värdesaker förtjänar. Med de förvaringsalternativ du hittar hos oss på Låsproffsen i Göteborg är du alltid trygg med att få dina behov av säker förvaring väl tillgodosedda. Vi är ditt givna och pålitliga val för kassaskåp och annan värdeförvaring i Göteborg!

Ring eller kom in till låsbutiken i Göteborg så går vi tillsammans igenom dina önskemål och matchar dem med vårt utbud. När du lagt din beställning på förvaringsmodulen kan du räkna med en kort leveranstid.

Köp kassaskåp i Göteborg | Låsproffsen

Kontakta oss idag

Kontakta din låssmed i Göteborg. Vi har jour dygnet runt, året om, alla jobb utförs av behörig personal och vi levererar alltid säkra låstjänster.

 031-13 13 13

Kontakta Låsproffsen

031-13 13 13 – Det enda låsnummer du behöver

Låsproffsen i Göteborg

Ekedalsgatan 14

414 66 Göteborg

Jour 031-13 13 13 

Tel 031-22 45 01

Kontakta oss

Butikens Öppettider:

Måndag - onsdag 08.00 - 15.00 

Torsdag 07.00 - 11.00

Fredag stängt

Lördag & Söndag.

Jour dygnet runt, året om på 

031-131313

Org.nr: 556678-7387

* ANGÅENDE GDPR
Den nya lagen träder i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Låsproffsen aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Låsproffsen.