Vi är Låsproffsen i Göteborg

Sedan starten 2005 har vi på Låsproffsen i Göteborg blivit det självklara valet när det kommer till låsservice. Bakom företaget står ägarna Ove Enander och Nicklas Wretblad. Men vår erfarenhet sträcker sig längre än företagets grundande. Ove började arbeta som låssmed 1988 och innehar ett mästarbrev. Han har bland annat arbetat med låsmonteringar och avancerade låsscheman för komplexa byggnader. Nicklas startade sin karriär som låssmed 1998. Hans kunnighet sträcker sig från låsmonteringar vid stora byggprojekt till larmutryckningar under låsjour.

Genom vår kunskap, erfarenhet och vårt intresse är vi en fullserviceleverantör inom lås att lita på. När du anlitar oss får du snabb och professionell hjälp utan krångel. Kanske är det därför som vi fått äran att öppna flest lås i hela Göteborg. 

Bästa möjliga service och resultat samt nöjda kunder är något som vi jobbar starkt mot. Men även miljöaspekten är viktig för oss. Därför strävar vi mot minskad miljöpåverkan genom bland annat tekniska möjligheter, sopsortering och gasdrivna arbetsbilar. Det gör oss till ett tryggt val för såväl dig som vår natur.

Hur kan vi hjälpa dig?

Kontakta Låsproffsen idag
Arbetsfordon från Låsproffsen i Göteborg.

Kontakta oss idag

Kontakta din låssmed i Göteborg. Vi har jour dygnet runt, året om, alla jobb utförs av behörig personal och vi levererar alltid säkra låstjänster.

 031-13 13 13