Elektroniska lås för villa & lägenhet. Yale doorman.

Installera ett modernt och säkert lås som både underlättar och som upplevs som naturligt i vardagen. Med sina elektroniska lås till ytterdörrar säkrar Yale Doorman & ASSA din egendom och smidiggör din dörrpassering. Hos oss kan du köpa dörrlås både med och utan montering.

säkra elektroniska dörrlås

Låsproffsen i Göteborg säljer säkra elektroniska dörrlås till ytterdörrar från Yale och ASSA. Du kan snabbt och enkelt handla låsen i vår butik på Ekedalsgatan 14, alternativt beställa via hemsidan inkl. montering. Vi säljer både lås till enskild dörr, exempelvis för en lägenhet, samt kompletta set för hela villan eller fastigheten. Eftersom det är otroligt viktigt är att du alltid anlitar en auktoriserad låsmästare för hjälp med låsbyte och låsinstallation av elektroniskt kodlås till din ytterdörr är vi på Låsproffsen i Göteborg det självklara valet.

Hur ser dina behov ut? Kontakta oss idag så tar vi fram ett lås som möter just dina behov och krav.

Just nu! - Kampanjpris

Med det digitala låset Yale Doorman behöver du aldrig mer leta efter borttappade husnycklar. Aktivera även automatisk låsning så att du vet att din ytterdörr alltid är låst. . Kan ej kombineras med andra erbjudanden.

Erbjudande 5900 kr inkl. montering

Beställa Lås & Montering

Entréingång ( 5900 kr)
Grovköksingång (5900kr)
Garage (5900 kr)
Förråd (5900 kr)

Nöjda kunder

Företagskunder som anlitat oss för gott samarbete är bland annat Polismyndigheten, SOS alarm, Räddningstjänsten, Tullkriminalen, Allum, Hotell Post och Stadium.

 031-13 13 13

Kontakta Låsproffsen

031-13 13 13 – Det enda låsnummer du behöver

Låsproffsen i Göteborg

Ekedalsgatan 14

414 66 Göteborg

Jour 031-13 13 13 

Tel 031-22 45 01

info@lasproffsen.se


Butikens Öppettider:

Mån-fre kl 08.00-15.00

Butiken har semesterstängt vecka 28 & 29, men jouren har öppet dygnet runt. Välkomna.


Org.nr: 556678-7387

* ANGÅENDE GDPR
Den nya lagen träder i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Låsproffsen aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Låsproffsen.