Digitala lås i göteborg - elektroniska lås med montering

Vi är låssmeder och LÅsexperter med över 25 års erfarenhet i branschen.

Yale Doorman fr.8100 kr, ID Lock 150 fr. 6595 kr & BG 3000 fr 8700 KR monterat & klart, Välkomna till LÅSPROFFSEN

Med digitala lås kan du bestämma vem som får komma in. Släpp in hantverkare utan att vara hemma och ge varje familjemedlem en egen unik dörrkod. Vi installerar digitala lås i Göteborg för privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag. Perfekt för dig som värdesätter säkerhet och vill slippa hålla reda på nycklar. Välj Yale Doorman, BG 3000, eller ID LOCK, monterat och klart!

Elektroniskt dörrlås hjälper mot stressen

Elektroniska lås ger enkelhet och trygghet, särskilt för familjer med barn. Barn kan använda en kod istället för nycklar, vilket minskar risken för att tappa bort dem. Föräldrar behöver inte oroa sig för låsta hus eller gömda extranycklar. Digitala lås låter föräldrar skapa unika koder för varje barn, vilket ökar deras ansvarskänsla och ger föräldrar översikt över vem som kommer och går.

Hemtjänsten blir enkare med digitala lås

Digitala lås kan vara en betydande lättnad och förbättring för personer som är beroende av hemtjänst, särskilt för de som är sjuka eller rörelsehindrade. En av de största fördelarna är att det eliminerar behovet av att fysiskt hantera nycklar – både för hemtjänstpersonal och för de som mottar tjänsterna. Dessutom med den växande integrationen av smarta hemteknologier, kan dörr med kodlås kopplas till andra system i hemmet för ytterligare bekvämlighet och säkerhet. Till exempel kan dörrkameror eller rörelsesensorer ge direkt information om vem som kommer in och lämnar hemmet, vilket skapar en tryggare miljö för alla inblandade.

ELEKTRONISKA LÅS FÖR BOSTADSRÄTTSFÖRENINGAR

För bostadsrättsföreningar är säkerhet och effektivitet viktigt. Digitala lås för brf förbättrar säkerheten och förenklar tillträdet till gemensamma utrymmen och lägenheter. Automatiska dörrstängare kan öka säkerheten ytterligare.

Enkel hantering och ökad trygghet

  • Centraliserad kontroll: Styrelsen hanterar tillträde centralt, minskar obehörigt intrång.

  • Anpassningsbara koder: Tillfälliga koder för hantverkare och gäster, enkel och säker.

  • Ökad säkerhet: Kontroll över vem som kommer och går.

Tillfälliga kodlås för besökare

  • Tillfälliga koder: Perfekt för grannar under semestern.
  • Enkel tillgång: Dela koder via textmeddelanden.
  • Ökad säkerhet: Undvik kopierade nycklar.
  • Full kontroll: Lägg till eller ta bort koder när som helst.

Notiser och uppdateringar i mobilen

Elektriska lås ger notiser direkt till mobilen för ökad säkerhet och komfort. Få realtidsuppdateringar varje gång låset används.

 Installation av digitala lås i hela Göteborg

Installationen av digitala lås gör vi inte bara i Göteborgs stadskärna, utan i närområdena såsom Kungälv och Kungsbacka. Våra kunniga experter säkerställer att kontoret eller bostad får senaste säkerhetstekniken. Kontakta oss oavsett om du är privatkund, ett företag eller om du behöver elektroniska lås för din brf.

031-13 13 13 – Det enda låsnummer du behöver