Elektroniska DÖRRlås för villa & lägenhet. ID Lock 150.

Installera ett modernt och säkert elektroniskt dörrlås som både underlättar och som upplevs som naturligt i vardagen. Med sina elektroniska lås till ytterdörrar säkrar ID Lock 150 din egendom och smidiggör din dörrpassering. ID Lock 150 är ett robust, modulbaserat och användarvänligt elektroniskt dörrlås. Hos Låsproffsen kan du köpa dessa elektroniska dörrlås med och utan montering.

ID Lock 150 elektroniskt lås för villa och lägenhet

ID Lock 150 Monterat & Klart

Låsproffsen i Göteborg säljer säkra elektroniska dörrlås till ytterdörrar från ID Lock 150. Du kan snabbt och enkelt handla låsen i vår butik på Ekedalsgatan 14, alternativt beställa via hemsidan inkl. montering. Vi säljer både lås till enskild dörr, exempelvis för en lägenhet, samt kompletta set för hela villan eller fastigheten. Eftersom det är otroligt viktigt är att du alltid anlitar en auktoriserad låsmästare för hjälp med låsbyte och låsinstallation av elektroniskt kodlås till din ytterdörr är vi på Låsproffsen i Göteborg det självklara valet. Hur ser dina behov ut? Kontakta oss idag så tar vi fram ett lås som möter just dina behov och krav.

Tre stycken olika modeller av det elektroniska dörrlåset ID Lock 150

Montering av ID Lock 150 I Göteborg

Låsproffsen säljer ID Lock 150, hjälper till med montering och eventuellt behov av att justera dörrblad för att få ditt nya lås fungera på bästa sätt. Fotografera eller filma gärna arbetet som ska utföras och bifoga i er beställning. Från 6595 kr inkl moms monterat och klart per dörr.

Elektroniska låset ID Lock 150 med Z Wave Plus

ID Lock 150 hemsida: Länk

Just nu! - Kampanjpris PÅ ID Lock Elektroniska lås

ID Lock lanserar en helt ny Zigbee-modul för användning med det smarta, elektroniska dörrlåset ID Lock 150. ID Lock är ett smart, elektroniskt dörrlås avsett för eftermontering på skandinaviska ytterdörrar.

Erbjudande 6595 kr inkl. montering

Framsidan och del av låskistan på elektroniska låset ID Lock 150

Beställa Lås & Montering

Entréingång ( 6595 kr)
Grovköksingång ( 6595 kr)
Garage (6595kr)
Förråd (6595 kr)
Ingen fil vald

Nöjda kunder

Företagskunder som anlitat oss för gott samarbete är bland annat Polismyndigheten, SOS alarm, Räddningstjänsten, Tullkriminalen, Allum, Hotell Post och Stadium.

 031-13 13 13

Kontakta Låsproffsen

031-13 13 13 – Det enda låsnummer du behöver