Hjälp vid inbrottsskadade ytterdörrar

Vi hjälper dig när tjuven varit framme och dörren är skadad. Inbrottsskador på din ytterdörr bör lagas så fort som möjligt. Detta då den skadade dörren innebär en risk för ytterligare inbrott, och en stor otrygghet för dig. När du kontaktar oss på Låsproffsen i Göteborg får du snabb hjälp från erfarna låssmeder. Vi samarbetar dessutom med Polisen och SOS Alarm.

Vi har jour dygnet runt och är på plats hos dig inom 20-30 minuter. Genom vår stora kunskap kan vi hjälpa dig oavsett vilken typ av dörr och lås du har. Om din dörr är i trä, aluminium eller stål spelar alltså ingen roll. Med oss är du i trygga händer. Vi har lång erfarenhet av inbrottsskador och vad som gäller rent försäkringsmässigt. På så vis kan vi hjälpa dig att både ta hand om skadan och att föra dialog med försäkringsbolaget.

Självklart hjälper vi dig även att förebygga inbrott framåt med det senaste inom stöldskydd. Vi lämnar gärna förslag på låssystem som passar dig och din bostad.

inbrottsskadade | Låsproffsen

Kontakta oss idag

Kontakta din låssmed i Göteborg. Vi har jour dygnet runt, året om, alla jobb utförs av behörig personal och vi levererar alltid säkra låstjänster.

 031-13 13 13

Kontakta Låsproffsen

031-13 13 13 – Det enda låsnummer du behöver