Låssmed med heltäckande tjänster avseende lås!

Låsproffsen i Göteborg står för säkra låstjänster med jour dygnet-runt, året om. Som fullserviceleverantör omfattar tjänsterna allt från låsservice och låssystem till dörrjustering.

Låssmed i Göteborg | Låsproffsen

Låsproffsen i Göteborg

Är du utelåst med ett trasigt lås eller en borttappad nyckel? Har du blivit inlåst, eller fungerar inte ditt lås när du vrider om nyckeln? Ingen fara, hjälpen är nära! När du kontaktar oss på Låsproffsen i Göteborg kommer vi snart till undsättning. Vi har alltid låssmed på jour och kan därmed snabbt vara på plats hos dig oavsett tid på dygnet.

Genom vår gedigna kunskap och expertis inom lås av alla dess slag kan du alltid känna dig trygg när du vänder dig till oss. Vi samarbetar dessutom med Polisen och SOS Alarm. Ring oss på 031-13 13 13 för en smidigare låsjour.
Är det inte akut, men du behöver fortfarande hjälp med ditt lås? Då är du varmt välkommen att kontakta oss!

Vi som äger Låsproffsen i Göteborg

Ove Enander började arbeta som låssmed 1988 och innehar mästarbrev inom yrket. Genomförda uppdrag har under åren omfattat allt ifrån enklare låsmontering till avancerade låsscheman för komplexa byggen. Han har arbetat med både små och stora byggprojekt i samarbete med projektledare, arkitekter, byggansvariga och byggherrar.

Nicklas Wretblad började arbeta som låssmed 1998 och har över 10 års branscherfarenhet varav 3 år i egen regi. Han har arbetat med låsmonteringar vid stora byggprojekt, svarat på larmutryckningar (dygnet-runt-jour) gällande lås och även arbetat med upprättande av låsscheman.

Få personlig hjälp på den tid som passar dig – kontakta oss idag.

Kontakta oss idag

Kontakta din låssmed i Göteborg. Vi har jour dygnet runt, året om, alla jobb utförs av behörig personal och vi levererar alltid säkra låstjänster.

 031-13 13 13

Kontakta Låsproffsen

031-13 13 13 – Det enda låsnummer du behöver

Låsproffsen i Göteborg

Ekedalsgatan 14

414 66 Göteborg

Jour 031-13 13 13 

Tel 031-22 45 01

Kontakta oss

Butikens Öppettider:

Måndag - onsdag 08.00 - 15.00 

Torsdag 07.00 - 11.00

Fredag stängt

Lördag & Söndag.

Jour dygnet runt, året om på 

031-131313

Org.nr: 556678-7387

* ANGÅENDE GDPR
Den nya lagen träder i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Låsproffsen aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Låsproffsen.