Låsservice & byte av lås

Har du problem med ditt lås? Vänd dig till Låsproffsen i Göteborg när du vill ha professionell, snabb och smidig montering och reparation av lås och hemlarm. Vi reparerar alltid i första hand, och byter lås när det behövs. Vi erbjuder montering av lås samt reparation och byten av alla låstyper och låscylindrar. Hör av dig till oss för bästa möjliga service!

Låsservice

Vår låsservice innebär att vi hjälper dig med allt du behöver - från montering och underhåll till reparation av lås. Vår personal vet precis hur lås ska underhållas för att de ska hålla så länge som möjligt. Behöver du hjälp med att öppna dörren? Kontakta då vår låsjour! Vi är den låsfirma i Göteborg som har öppnat flest lås.

De låsprodukter vi arbetar med är från en rad välkända leverantörer som exempelvis ASSA ABLOY, Axema, Baran, Bewator, CDVI, Dorma, DSC, Jansson, RCO, Safetel, Secwise, Yale med flera. Vi installerar även olika typer av hemlarm. Läs gärna mer om några av våra andra tjänster inom låsservice nedan.

Låsbyte

När du behöver byta lås och cylinder på din ytterdörr är vi snabbt på plats. Genom vår jour kan vi stå till tjänst oavsett tid på dygnet. Anledningen till låsbyten kan vara olika, allt från ett gammalt slitet lås till nycklar som kommit bort. Många byter även lås när de flyttar in i ny bostad för att vara säker på att man är ensam om att ha nycklar, något som ger en ökad trygghet. Oavsett vilken anledning du har till att byta lås är du varmt välkommen att ringa oss för trygg assistans!

Låsmontering

Vi monterar (nya eller byter ut befintliga) klassiska låscylindrar såväl som nya kodlås med kortläsare och fjärrstyrning. Kontakta oss för mer information.

Låsreparation

Vid behov reparerar vi ditt trasiga lås i din privatfastighet i Göteborg med omnejd. Ibland räcker det med enklare underhåll och smörjning, men när låskolven är utnött behöver den bytas ut.

Larminstallation

Vi installerar även larmsystem för privatbostäder. Observera att detta omfattar enklare former av larm och inga avancerade övervakningssystem.

 031-13 13 13

Kontakta Låsproffsen

031-13 13 13 – Det enda låsnummer du behöver