Experter på låssystem & passersystem

Din leverantör av helhetslösningar för låssystem

Låssystem

Låsproffsen i Göteborg är ditt givna val när du behöver nya låssystem och passersystem. Vi erbjuder företag och offentliga organisationer projektering, installation och reparation av nya system. Våra företagstjänster omfattar dock inte larmsystem. Med lång erfarenhet, bred kunskap och god service finns till ditt förfogande. Hur kan vi hjälpa dig?

Passersystem och säkerhet

Det ska vara enkelt och logiskt att passera dörrar i sin vardag. Vi på Låsproffsen i Göteborg har lång erfarenhet av lås- och passersystem. Med rätt system och struktur ökar du säkerheten på ditt företag. Vi hjälper dig identifiera behovet och ger förslag på lösning utefter verksamhets- och säkerhetsbehov. Systemet är sedan enkelt att använda. Du kan smidigt ta bort och ge behörighet, samt se vilka som passerat. Självklart finns vi även till hands vid frågor och funderingar kring ditt nya system.

Behöver du ett användarvänligt och säkert låssystem som möter behovet på din verksamhet? Varmt välkommen att kontakta oss, så berättar vi hur vi kan hjälpa dig!

Projektering

Lås- och passersystem behöver vara användarvänliga men måste även samspela med övriga säkerhetskrav som t.ex utrymnings- och miljökrav, inbrottsskydd och krav från både arkitekter och försäkringsbolag. Vi ger dig en erfaren projektering av såväl produkter som tillhörande tjänster för bästa helhetslösning.

Installation och reparation

Med sammantaget över 30 års erfarenhet i låsbranschen vet vi hur en smidig installation genomförs för minsta möjliga påverkan på ditt företags dagliga verksamhet. Detsamma gäller självklart när reparation av lås och passersystem sker.

Nöjda kunder

Företagskunder som anlitat oss för gott samarbete är bland annat Polismyndigheten, SOS alarm, Räddningstjänsten, Tullkriminalen, Allum, Hotell Post och Stadium.

 031-13 13 13

Kontakta Låsproffsen

031-13 13 13 – Det enda låsnummer du behöver

Låsproffsen i Göteborg

Ekedalsgatan 14

414 66 Göteborg

Jour 031-13 13 13 

Tel 031-22 45 01

info@lasproffsen.se


Butikens Öppettider:

Mån-fre kl 08.00-15.00

Butiken har semesterstängt vecka 28 & 29, men jouren har öppet dygnet runt. Välkomna.


Org.nr: 556678-7387

* ANGÅENDE GDPR
Den nya lagen träder i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Låsproffsen aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Låsproffsen.