Yale Doorman. Elektroniska dörrlås för villa & lägenhet.

Installera ett modernt och säkert elektroniskt dörrlås som både underlättar och som upplevs som naturligt i vardagen. Med sina elektroniska lås till ytterdörrar säkrar Yale Doorman & ASSA din egendom och smidiggör din dörrpassering. Hos oss kan du köpa dessa elektroniska dörrlås både med och utan montering.

Yale doorman installation

Yale Doorman inklusive installation med pris

Låsproffsen i Göteborg säljer säkra elektroniska dörrlås till ytterdörrar från Yale och ASSA. Du kan snabbt och enkelt handla låsen i vår butik på Ekedalsgatan 14, alternativt beställa via hemsidan inkl. montering. Vi säljer både lås till enskild dörr, exempelvis för en lägenhet, samt kompletta set för hela villan eller fastigheten. Eftersom det är otroligt viktigt är att du alltid anlitar en auktoriserad låsmästare för hjälp med låsbyte och låsinstallation av elektroniskt kodlås till din ytterdörr är vi på Låsproffsen i Göteborg det självklara valet. Hur ser dina behov ut? Kontakta oss idag så tar vi fram ett lås som möter just dina behov och krav.

Montering av Yale Doorman i Göteborg

Låsproffsen säljer Yale Doorman Classic & L3, hjälper till med montering och eventuellt behov av att justera dörrblad för att få ditt nya lås fungera på bästa sätt. (Fotografera eller filma gärna dörren/dörrarna som ska utföras och bifoga i er beställning, frivilligt). Från 8100 kr inkl moms monterat och klart per dörr.

Låssmed Yale Doorman installation av elektroniska lås

Våra låstekniker ser du ofta i Göteborg med omnejd, Kungsbacka, Kungälv, Mölndal, Lerum & Mölnlycke.

Just nu har vi varit väldigt mycket i Långedrag, Västra Frölunda, Askim, Hovås, Billdal, Kullavik & Särö.

Yale Doorman hemsida: Länk

Just nu! - Kampanjpris

Med det digitala låset Yale Doorman behöver du aldrig mer leta efter borttappade husnycklar. Aktivera även automatisk låsning så att du vet att din ytterdörr alltid är låst. Kan ej kombineras med andra erbjudanden.

Erbjudande 8100 kr inkl. montering

Barn som tagit del av erbjudande med Yale Doorman installation

Beställa Lås & Montering

Entréingång ( 8100 kr)
Grovköksingång ( 8100 kr)
Garage ( 8100 kr)
Förråd ( 8100 kr)
Ja
nej
Ingen fil vald

Nöjda kunder

Företagskunder som anlitat oss för gott samarbete är bland annat Polismyndigheten, SOS alarm, Räddningstjänsten, Tullkriminalen, Allum, Hotell Post och Stadium.

 031-13 13 13

Kontakta Låsproffsen

031-13 13 13 – Det enda låsnummer du behöver