Låsproffsen riktar skeva aluminiumdörrar och ståldörrar

Efter inbrott är det vanligt att aluminiumdörrar och ståldörrar bli skeva. Genom att rikta den befintliga dörren efter inbrott istället för att köpa en ny sänks kostnaderna för kunden samtidigt som långa leveranstider undviks.

Vi på Låsproffsen har stor erfarenhet av inbrottsreparationer. Ibland är det inte nödvändigt att byta ut hela ståldörren eller aluminiumdörren/metallpartierna efter inbrott/påkörning utan det kan räcka med att endast rikta dörren efter att den har blivit skev. Eftersom kostnaden blir lägre blir er verksamhet påverkad i en mindre utsträckning. Som fullserviceleverantör är vi rätt val om ni vill ha snabb och professionell hjälp efter att olyckan har varit framme.

För oss är det en självklarhet att arbeta med riktigt bra och snabb service, och med vår jour är vi tillgängliga för er dygnet runt, året om. Enklare än så kan det inte bli att få den hjälp man behöver när man behöver den.

Låt oss åtgärda er skeva dörr – kontakta oss idag.

Dörrjustering | Låsproffsen

Kontakta oss idag

Kontakta din låssmed i Göteborg. Vi har jour dygnet runt, året om, alla jobb utförs av behörig personal och vi levererar alltid säkra låstjänster.

 031-13 13 13

Kontakta Låsproffsen

031-13 13 13 – Det enda låsnummer du behöver