BYTA LÅS YTTERDÖRR I Göteborg med omnejd

Behöver du hjälp att byta lås på en ytterdörr i Göteborg? Vi på Låsproffsen är din duktiga och erfarna låssmed i Göteborg och kan hjälpa dig med att installera, byta och öppna lås på ytterdörrar i Göteborg. JOUR DYGNET RUNT

KONTAKTA OSS NÄR DU BEHÖVER BYTA LÅS PÅ DIN YTTERDÖRR I GÖTEBORG

Låt ett PROFFS BYTA LÅSET

Har du problem med låset till din ytterdörr i Göteborg med omnejd? Vänd dig till Låsproffsen i Göteborg när du vill ha professionell, snabb och smidig montering och reparation av lås och hemlarm. Vi reparerar alltid i första hand, och byter lås när det behövs. Vi erbjuder montering av lås samt reparation och byten av alla låstyper och låscylindrar. Hör av dig till oss för bästa möjliga service!

Läs mer

Låssmed GÖTEBORG

Låssmed i Göteborg med Jour Dygnet Runt. Söker du en erfaren och duktig låssmed i Göteborg? Låsproffsen i Göteborg är din låsfirma med låsjour dygnet runt. När du anlitar oss får du mångårig kompetens och hög servicenivå. Vi samarbetar med Polisen och SOS Alarm. Vi finns för dig och dina lås i Göteborg med omnejd.

Läs mer

ELEKTRONISKA DÖRRLÅS

Installera ett modernt och säkert elektroniskt dörrlås som både underlättar och som upplevs som naturligt i vardagen. Med sina elektroniska lås till ytterdörrar säkrar Yale Doorman & ASSA din egendom och smidiggör din dörrpassering. Hos oss kan du köpa dessa elektroniska dörrlås både med och utan montering.

Läs mer

VÅRA KUNDER SÄGER...LÄS MER HÄR

" Proffsigt bemötande! På plats på under 1 timma en lördagskväll är mer än godkänt! "

magnus helling

" Hjälpsam och trevlig personal, Sessam öppna dig...o vips fick man en ny nyckel "

Gustaf Modig

Låsproffsen i Göteborg

Ekedalsgatan 14

414 66 Göteborg

Jour 031-13 13 13 

Tel 031-22 45 01

Kontakta oss

Butikens Öppettider:

Måndag - onsdag 08.00 - 15.00 

Torsdag 07.00 - 11.00

Fredag stängt

Lördag & Söndag.

Jour dygnet runt, året om på 

031-131313

Org.nr: 556678-7387

* ANGÅENDE GDPR
Den nya lagen träder i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Låsproffsen aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Låsproffsen.