Aktuellt erbjudande från Låsproffsen

På denna sida hittar du alltid aktuella erbjudanden från låsproffsen, vi försöker alltid uppdatera sidan och erbjuda dig som bor i Göteborg någon aktuell produkt. Välkommen!

Noke lås hos låsproffsen

Appstyrt hänglås silver Noke

Produktinformation

Noke Padlock är ett appstyrt hänglås som kopplas via Bluetooth till din smartphone. Koppla upp Noke hittar och ansluter automatiskt till din Bluetooth 4.0 aktiverade smartphone när du väl kopplat ihop enheterna. Du behöver inte ens ta upp telefonen ur fickan eller handväskan när du vill öppna hänglåset. Hantera flera lås och fjärrkontroller Noke-appen gör det enkelt att hantera flera lås och fjärrkontroller. Namnge ditt lås och skapa inställningar som är specifika för varje Noke-enhet Dela med vänner Du kan enkelt dela åtkomst till dina enheter. Du kan till och med ge åtkomst under en viss dag och tid till t.ex. en hantverkare. Historik: På fliken historik kan du övervaka vem som öppnat ditt lås, vart och när. Platshistorik: Se på en karta vart din Noke har befunnit sig. Perfekt för att spåra objekt i rörelse. Vädertåligt: Noke är tillverkat för att klara sig överallt där du kan tänkas behöva ett hänglås. Det är därför alla knappar, sensorer och batteriet lagras internt och skyddas med silikon för att hindra vatten och lera från att tränga in i elektroniken och skada ditt lås och ger det IP66-klass. Det är också gjort för att tåla temperaturer från -23 ° C till 65 ° C. Genomtänkt Design: Noke hänglås har utformats med stil i åtanke. Det känns bra i handen med släta ytor och fasade kanter men ser ännu bättre ut i bruk. Det är minimalt men ändå slående. Den har en sällsynt kombination av teknik och skönhet. Starkt: Noke är omsorgsfullt utformad för att tåla de tuffaste miljöer och situationer. Dock har det inte klassats. Tillverkad av stål och en härdad bygel gör att låset är otroligt starkt och tåligt. Noke innehåller också den tekniken inom anti-shim för att hålla tjuvarna borta. Batteritid och batterityp: Noke hänglås har ett långvarigt batteri som kommer ge över ett år av regelbunden användning. Noke appen kommer att meddela dig långt innan det är dags att byta batteri. Noke använder en standard 2032 klockbatteri. När bygeln är i det olåsta läget kan baksidan av Noke lätt tas bort för snabbt och bekvämt batteribyte. Kickstarta: I den osannolika händelsen av att batteriet skulle lägga av helt när du är i låst läge kan du använda ett annat batteri för att "kickstarta" Noke så att du kan låsa upp den som vanligt och ersätta det urladdade batteriet. Denna funktion gör att du aldrig behöver oroa dig för att bli stående med ett dött batteri. Snabb-klick: Om din telefon någonsin försvinner, går sönder eller kraschar är den snabb-klick funktionen din pålitliga plan-b. När du ställer in din Noke för första gången skapas en unik kombination av korta och långa klick på bygeln. Sedan, om det någonsin blir nödvändigt att öppna låset manuellt i stället för via Bluetooth, kan du använda din egen kod för att få omedelbar tillgång till ditt lås.

749 kr inkl. moms (utgått)

Yale Doorman Elektroniskt lås

Elektroniskt DÖRRlås Yale Doorman

Kodlås för villa eller lägenhet. I paketet medföljer: 3st passerbrickor, 1st slutbleck 1487-2, 1st ellåskista, 1st borrskydd samt 4 st AA-batterier. Öppna enkelt med passerbricka, kod eller fjärrkontroll (kräver installerad fjärrmottagare 50092876). Låses enkelt automatiskt eller med en knapptryckning. Detta elektroniska dörrlås meddelar själv på svenska om det inte kan låsa. Talande instruktioner på svenska, norska, danska eller engelska.

 

Tillfällig kod, Inbyggt larm på 80db, UV-skyddad yta som tål sol, regn och fukt, Symmetrisk, används mot slutbleck 1487, Drivs av 4 st AA-batterier, Passerbricka baserat på RFID 1 st sexsiffrig användarkod, Upp till 10 st sexsiffriga användarkoder, Upp till 10 st passerbrickor med 4-siffrig kod, Upp till 6 st kodlåslås per bricka , Upp till 5 st fjärrkontroller (ej samtidigt med v-box), Möjligt att låsa med bortasäkringsfunktion från utsidan som förhindrar att man kan öppna inifrån, två driftslägen: normal och advanced mode - normalläge för vanliga användare, advanced mode ger vissa systemmöjligheter såsom individuell korthantering och masterkod för att nå administration, Dörrtjocklek: 40-88 mm
IP-klass: 55,Brandtestad: EI30 (EN-1191), Temperaturområde: Insida 0 till +50°C, utsida -25 till +70°C, Mått utsida: (hxb) 290x46 mm, djup med handtag 80 (utan 23) mm, Mått insida: (hxb) 290x64 mm, djup med handtag 94 (utan 37) mm.

 

FR. 6800 kr inkl. moms och montering

Tidigare erbjudanden, säljs till ordinarie pris

Produkter som tidigarer haft ett erbjudande kan alltid köpas i butiken till ordinaria pris, med eller utan montering. Välkomna till Låsproffsen i Göteborg.

 031-13 13 13

Kontakta Låsproffsen

031-13 13 13 – Det enda låsnummer du behöver