Låsbutik med nyckeltillverkning och låstillbehör.

Varmt välkommen in till ditt nyckel- och låsproffs i Göteborg City. I vår butik i Göteborg tillverkar vi och säljer nycklar, lås, cylindrar, skyltar, dekaler och tillbehör. Hela vårt utbud av produkter och märken hittar du i vår webbkatalog.

Låsbutiken finns på Ekedalsgatan 14 i Göteborg

Våra öppetider är: Mån-Fre kl 08.00-15.00

Lås & säkerhet

Förutom nycklar och olika typer av lås- och passersystem (inklusive kodlås med fjärrstyrning) samt inbrottslarm för privatbostäder erbjuder vi bland annat säkra förvaringsskåp, överfallslarm, barnsäkerhetsprodukter, första hjälpen-kit, verktyg och rengöringsprodukter för eget underhåll.

Extra nyckel?

Behöver du extra nycklar? Välkommen till oss för en snabb nyckelkopiering i Göteborg. Det tar bara 5 minuter, sedan har du dina nycklar. Nycklar till lägenheter kan ibland vara spärrade, varpå du kan behöva ett tillstånd från din hyresvärd för att vi ska kunna genomföra kopieringen. Kontrollera det med din hyresvärd innan din nyckelkopiering. Du kan även kontakta oss om nyckeln i fråga.

Välkomna

Frågor och funderingar? Välkommen in i låsbutiken och berätta om dina behov. Vi hjälper dig tillrätta med vårt breda utbud av säkra produkter för en tryggare vardag. Hos oss får du alltid det bästa som marknaden har att erbjuda till ett bra pris, självklart med en hög servicenivå. Låt oss dela med oss av vår låskunskap!