Låsbutik med nyckeltillverkning och låstillbehör.

Låsproffsen i Göteborg är din fullserviceleverantör som erbjuder allt från nyckeltillverkning till färdiga skyltar och dekaler. Tack vare den långa erfarenheten erbjuds en snabb service där de högkvalitativa produkterna gör kunden nöjd. 

Varmt välkommen in till din nyckel- och låsproffs i Göteborg City. I vår butik i Göteborg tillverkar vi på Låsproffsen högkvalitativa nycklar samt lås, cylindrar, skyltar, dekaler och tillbehör. Oavsett om du är i behov av en nyckeltillverkning eller om du redan har en nyckel som du vill kopiera kan du känna dig trygg när du vänder dig till oss. Med vår erfarenhet och kunskap är vi riktigt duktiga på snabb service, du behöver aldrig vänta med att få hjälp när du vänder dig till oss. Vi är helt enkelt en fullserviceleverantör att lita på. Hela vårt utbud av produkter och märken hittar du i vår webbkatalog.

 

Få den nyckelservice du behöver – kontakta oss idag.

Låsbutiken finns på Ekedalsgatan 14 i Göteborg

Våra öppetider är: Mån-Fre kl 08.00-15.00

Lås & säkerhet

Förutom nycklar och olika typer av lås- och passersystem (inklusive kodlås med fjärrstyrning) samt inbrottslarm för privatbostäder erbjuder vi bland annat säkra förvaringsskåp, överfallslarm, barnsäkerhetsprodukter, första hjälpen-kit, verktyg och rengöringsprodukter för eget underhåll.

Extra nyckel?

Behöver du extra nycklar? Välkommen till oss för en snabb nyckelkopiering i Göteborg. Det tar bara 5 minuter, sedan har du dina nycklar. Nycklar till lägenheter kan ibland vara spärrade, varpå du kan behöva ett tillstånd från din hyresvärd för att vi ska kunna genomföra kopieringen. Kontrollera det med din hyresvärd innan din nyckelkopiering. Du kan även kontakta oss om nyckeln i fråga.

Välkomna

Frågor och funderingar? Välkommen in i låsbutiken och berätta om dina behov. Vi hjälper dig tillrätta med vårt breda utbud av säkra produkter för en tryggare vardag. Hos oss får du alltid det bästa som marknaden har att erbjuda till ett bra pris, självklart med en hög servicenivå. Låt oss dela med oss av vår låskunskap!