Låssmed med heltäckande tjänster avseende lås!

Låsproffsen i Göteborg står alltid för säkra låstjänster dygnet-runt, året om.

Företaget grundades 2005 av två erfarna låssmeder och har idag en bred kundkrets som omfattar såväl stora företagskunder, offentlig sektor och organisationer som privatpersoner. Låsproffsen i Göteborg är din fullserviceleverantör när det gäller lås, nycklar, beslag och servicetillbehör för alla behov.

Våra Tjänster;

Vi som äger Låsproffsen i Göteborg.

Ove Enander började arbeta som låssmed 1988 och innehar mästarbrev inom yrket. Uppdrag har under åren varit allt ifrån låsmontering till avancerade låsscheman för komplexa byggen. Han har under arbetat med både små och stora byggprojekt i samarbete med projektledare, arkitekter, byggansvariga och byggherrar.

Nicklas Wretblad började arbeta som låssmed 1998 och har över 10 års branscherfarenhet varav 3 år i egen regi. Han har arbetat med låsmonteringar vid stora byggprojekt, svarat på larmutryckningar (dygnet-runt-jour) gällande lås och även arbetat med upprättande av låsscheman.

Lång erfarenhet

Sammantaget över 30 års erfarenhet i branschen borgar för gedigen erfarenhet och skicklighet. För dig som kund ger det trygghet, säkerhet och pålitlighet.

Hög servicenivå

Tillgänglighet och nöjda kunder är A och O för oss, därför är vi en av få låsfirmor med dygnet-runt-jour i Göteborg alla dagar året om. 

Miljöhänsyn

För Låsproffsen i Göteborg är miljöhänsyn en självklarhet och vi arbetar med en helhetssyn när det gäller tekniska möjligheter. Vi sopsorterar även och våra arbetsbilar är gasdrivna.